Ski renta i servis  062/8835400ski@ski.rs

Ski škola KopSport  060/0885088kopsport@ski.rs

Ski škola Čigota na Zlatiboru

Ski Centar – Tornik


Preciznije informacije možete dobiti na telefon: 062 8835451 ili putem email-a
skiskola@besport.com

Tokom sezone 2023 / 2024 nastavlja sa radom škola skijanja i snoubordinga u najvećem turističkom centru u zemlji i trajaće tokom cele sezone. Ski škola Čigota, na Zlatiboru, ima dugogodišnju tradiciju i u svom sastavu ima 10 učitelja skijanja, vrhunskih skijaša koji poseduju odgovarajuće licence, bivših takmičara, kako u skijanju, tako i u snowboarding-u.

Bezbednost polaznika nam je na prvom mestu, i kroz zabavan i jedinstven metod učenja, trudimo se da svakom našem polazniku obezbedimo vrhunske uslove za dalje napredovanje, učenje i razvoj.

Ski skola Čigota Zlatibor
Ski skola Čigota Zlatibor Beosport

Škola je koncipirana tako da je moguće birati između individualne i grupne obuke. Obuka je prilagođena deci i odraslima na svim nivoima znanja, tako da polaznici mogu biti početnici, ali i napredni skijaši i borderi. Za različite nivoe znanja predviđeni su različiti programi obuke, koji doprinose značajnom unapređenju veštine skijanja ili bordovanja, bez obzira na kom startnom nivou se polaznik nalazio u momentu upisivanja u školu. Nakon uspešnog završetka obuke polaznici škole dobijaju odgovarajuće diplome.

Jedna od dodatnih prednosti pohađanja škole skijanja Čigota je i ta da je u sklopu škole na raspolaganju i ski rental Beosporta gde po pristupačnim cenama možete iznajmiti skije i opremu renomiranih svetskih brendova i to sa velikim popustom. Ukoliko se niste odlučili za kupovinu skija ili bordova u našem rental centru možete iznajmiti najnovije modele karving skija i snoubordova, kao i dodatne opreme po izuzetno povoljnim cenama. U pauzama između časova skijanja polaznici se mogu okrepiti u restoranu koji je u sklopu ski škole i rental centra.

Obuka polaznika traje tokom cele sezone.

Naši instruktori

Školu skijanja Čigota čini 8 instruktora, vrhunskih skijaša, bivših takmičara skijanja i snowboarda koji poseduju odgovarajuće licence.

Informišite se. Pitajte nas.

Škola skijanja Zlatibor